Wie zijn wij?

Administratiekantoor E.J. Nagelhout (opgericht in 1978) is een kantoor voor administratieve dienstverlening met een breed dienstenpakket. Ons kantoor bestaat uit drie eigenaren Ed en Anja Nagelhout en hun zoon Chris Nagelhout en 12 medewerkers. Onze dienstverlening richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en particulieren.

Het zijn niet de hoogste bomen die de mooiste vruchten dragen…..

Wij hebben als kantoor gekozen voor een zeer direct contact met de ondernemer. De administratieve rompslomp nemen wij u met plezier uit handen en het resultaat ervan bespreken we uitvoerig met u. Wij beschouwen een perfecte administratie slechts als het startpunt van advisering: met overzichtelijke cijfers en prognoses presenteren wij u zeer bruikbare gegevens voor een uitgebalanceerd beleid. Deze aanpak blijkt voor veel ondernemers vruchtbaar te werken. Wij streven er dan ook niet naar om tot in de hemel te groeien: wij blijven graag ‘dicht bij de mensen’. Liever mooie vruchten dan een hoge boom, is onze filosofie.

Lidmaatschappen

Ons lidmaatschap bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en het Register Belastingadviseurs (RB) geeft een waarborg voor deskundigheid en professionaliteit van dienstverlening. Elk aangesloten kantoor wordt regelmatig onderworpen aan een kwaliteitsevaluatie, zodat het lidmaatschap tevens fungeert als een kwaliteitskeurmerk.

Historie

Onmiddellijk vanaf de oprichting op 12 mei 1978 is het met de groei ´crescendo´ gegaan: door middel van advertenties werden de eerste klanten bereikt, nadien was de ´mond-tot-mond´ reclame ruimschoots toereikend voor expansie van het klantenbestand.

Met gepaste trots valt te melden, dat vele klanten van het ´eerste uur´ na ruim 45 jaar nog steeds relatie zijn! Met de groei van het bedrijf en het klantenbestand is lange tijd de steeds weer te krappe kantoorruimte een voortdurende zorg geweest. Met de bouw van ons fraaie kantoorpand aan het huidige adres is aan deze zorg sinds de ingebruikname medio september 1992 een einde gekomen. Hoewel……..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA